top of page
Foto_covid proof organiseren.jpg

COVID-proof
organiseren

Je wil graag jouw evenement veilig, op een wettelijk correcte manier én conform de COVID-maatregelen organiseren? Niet eenvoudig in een coronawereld waarin we overspoeld worden met (social) mediaberichten, wetten, besluiten, tips en ideeën. Het is haast onmogelijk om door dit bos de bomen nog te zien en je te focussen op jouw expertise: het organiseren van een fantastisch evenement.

 

Onze ervaren en gediplomeerde preventieadviseurs kunnen de implementatie van de verplichte COVID-19 maatregelen mee begeleiden en helpen om jouw evenement COVID-proof te organiseren. Wij volgen de veranderde maatregelen voor de voet op zodat we correct veiligheidsadvies kunnen geven.

 

Het opmaken van duidelijke, logische én begrijpbare procedures en plannen om een verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Hoe gaan we om met bezoekers, deelnemers, medewerkers, collega’s, goederen, persoonlijke beschermingsmiddelen,…? Wat doen we bijvoorbeeld als een collega ziek wordt, welke stappen moeten we ondernemen als we merken dat een bezoeker COVID-symptomen vertoont?

Onze preventieadviseurs maken korte, maar duidelijke procedures: een eenvoudig stappenplan zodat iedereen meteen juist kan handelen.

 

Het correct en consequent opvolgen van de maatregelen is key. Het duidelijk briefen en opleiden van medewerkers is dan ook een prioriteit. To B-Seen kan deze opleiding en briefing voorbereiden en uitvoeren. Zonder wollig taalgebruik of juridische teksten, maar in begrijpbare mensentaal.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking en meer uitleg over onze werking!

bottom of page